لاهماجون؛ غذای محبوب ترکی..Lahmacun

“لاه ماجون”، مخفف کلمه “لحم عجین”، به معنای “گوشت و خمیر” است که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی به همراه دوغ میل می کنند.
چندتا از بهترین جاها برای خوردن خوشمزه ترین لاهمجون های استانبول:

lahmacunBorsam Taşfırın
Address: Serasker Sokak 78, Kadıköy
Telephone: +90 216 349 4323
Hours: 11am-9:30pm

Halil Lahmacun
Güneşlibahçe Sokak 26, Kadıköy
www.halillahmacun.com
Telephone: +90 216 337 0123
۱۱:۳۰am-9pm

Fıstık Kebap
۱٫ Cadde 40, Arnavutköy
Telephone: +90 212 263 5884
Hours: 10am-11pm

چرخ دستی در فرودگاه استانبول
2 پاسخ
  1. کیومرث
    کیومرث گفته:

    سلام استاد وقت بخیر من قصد رفتن به ترکیه«انکارا»و اقامت در اونجارو دارم.امکانش هست شماره ی از شما داشته باشم واسه مشورت و راهنمایی؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دادن به کیومرث لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *