لاهماجون؛ غذای محبوب ترکی..Lahmacun

“لاه ماجون”، مخفف کلمه “لحم عجین”، به معنای “گوشت و خمیر” است که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی به همراه دوغ میل می کنند.
چندتا از بهترین جاها برای خوردن خوشمزه ترین لاهمجون های استانبول:

lahmacunBorsam Taşfırın
Address: Serasker Sokak 78, Kadıköy
Telephone: +90 216 349 4323
Hours: 11am-9:30pm

Halil Lahmacun
Güneşlibahçe Sokak 26, Kadıköy
www.halillahmacun.com
Telephone: +90 216 337 0123
۱۱:۳۰am-9pm

Fıstık Kebap
۱٫ Cadde 40, Arnavutköy
Telephone: +90 212 263 5884
Hours: 10am-11pm

چرخ دستی در فرودگاه استانبول
زندگی در ترکیه
۲ پاسخ
  1. کیومرث
    کیومرث گفته:

    سلام استاد وقت بخیر من قصد رفتن به ترکیه«انکارا»و اقامت در اونجارو دارم.امکانش هست شماره ی از شما داشته باشم واسه مشورت و راهنمایی؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله را پاسخ دهید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.