کوتاهترین و بهترین مرز برای رفتن به شهر وان، مرز رازی می باشد. برای رفتن به مرز رازی از تهران بایستی ابتدا تقریباً 620 کیلومتر مسیر اتوبانی را پیمود تا به تبریز رسید. از آنجا شهرهای صوفیان، مرند و در آخر خوی را پشت سر می گذارید. از تبریز تا خوی حدود 2 ساعت طول می کشد. سپس از خوی بایستی به سمت مرز رازی بروید. پس از رسیدن به مرز رازی، اگر به هر دلیلی از قبیل گرانی قیمت سوخت و هزینه های کاپوتاژ و دردسرهای احتمالی بردن اتومبیل، می خواهید ادامه مسیر را بدون اتومبیل شخصی دنبال نمایید، می توانید اتومبیل خود را در پارکینگ شبانه روزی مرز رازی پارک کرده و پس از انجام تشریفات از مرز بگذرید (گذشتن از مرز به صورت پیاده بیشتر از 5 دقیقه طول نمی کشد). مرز سمت ایران، رازی و سمت ترکیه، کاپی کوی نام دارد. از مرز رازی یا همان کاپی کوی تا شهر وان حدود 90 کیلومتر راه است.
به محض وارد شدن به خاک ترکیه، سواری های ون یا همان دولموش (به زبان ترکی) منتظر مسافرین برای شهر وان هستند. کرایه این دولموش ها از مرز رازی (کاپی کوی)، حدود 20 لیر می باشد.
چگونه با اتوبوس از تهران به وان ترکیه برویم؟
هر روزه اتوبوس های زیادی از ترمینال غرب تهران به شهر خوی حرکت دارند. اکثر این اتوبوس ها شب از تهران حرکت کرده و صبح به شهر خوی می رسند. سفر با اتوبوس از تهران تا خوی حدودا 10 ساعت زمان می برد. از شهر خوی، تاکسی های خطی برای مرز رازی وجود دارند که برای رفتن به مرز رازی می توان از آنها استفاده کرد. پس از گذر از مرز رازی و وارد شدن به خاک ترکیه، سواری های دولموش منتظر مسافرین برای شهر وان هستند.
ساعات کاری مرز رازی
ساعات کاری مرز رازی محدود بوده و از 9:30 تا 17:30 می باشد. اگر قصد عبور از مرز را دارید باید خودتان را حداکثر تا ساعت 17 به مرز رازی برسانید.
سلام با تشکر از استاد محترم و سایت عالی تون میخواستم بدونم به عنوان یک شخص خارجی میتونم با اتوبوس از وان به استانبول برم آخه یکی ازدوستام میگفت برای سوار شدن به اتوبوس بین شهری باید شناسنامه ترکیه داشته باشم
سلام نه مشکلی نداره!راحت برید
سلام
ببخشید اگر بخواهم با ماشین تا لب مرز بروم و ماشین نبرم امکان دارد؟کجا باید ماشین را پارک کنم؟
تشکر
سلام بله پارکینگ داره مرز
سلام باعرض خسته نباشید
میخواستم زمان تخفیف های شهر وان رو بدونم،ممنونم اگه جوابمو سریع بدین
سلام متاسفانه بنده اطلاعی در این زمینه ندارم. سایت یکی از دوستان هست بزنید توی گوگل سفر زمینی به وان..براتون اطلاعاشتو میاره کلا
با سلام و خسته نباشید پیشاپیش از تمام خدمات مفیدتون کمال تشکر رو دارم من میخواهم به شهر وان برم چند روز میتونم با پاسپورت اونجا بمونم بیش از حد مجاز بمونم چه اتفاقی میفته
se mah
سلام نحوه دریافت پاسپورت ترکیه چقدرهزینه داره برای کارمیخوام
اطلاع ندارم
من میخوام به عنوان راننده باون ترکیه تورببرم وبیارم ازتبریز وان وبرعکس اقامت کاری بگیرم شما هم گفتید باپاسپورت ایرانی می تونم سه ماه اقامت داشته باشم30 ماه
منم میخام همین کار رو بکنم
خیلی برام جالب بود سوالتون رو خوندم
اقامت توریستی نه ماهه مناسب تر نیست ؟! چون هزینه عبور از مرز داره خیلی زیاد میشه !!
سلام با عرض خسته نباشید
پسر من متولد ٧٧ هست پاسپورت هم دارد با توجه به اینکه ١٨ سالش تمام شده و تازه کنکور شرکت کرده آیا اجازه عبور از مرز رازی به او هم میدهند ؟
سلام. افراد مشمول باید وثیقه بزارن و برن
سلام،خسته نباشید.چطور می تونم بدونم مرز باز هست یا نه ،شماره ای که اطلاعات بده
متاسفانه نمیدونم
سلام مرسی از راهنماییاتون میخواستم بدونم وضعیت امنیت پارکیگ مرزی رازی برای قرار دادن ماشین به مدت 3 شب چطوره؟
نگران نباشید امن امنه
سلا با قطار چطوری میتونیم بریم خوی؟
تهران به سلماس باید برید. از اونجا با سواری حدود 20 دقیقه است