نحوه ثبت نام آنلاین جهت اخذ ویزای کار در ترکیه

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی ترکیه

براساس قانون شماره ۴۸۱۷ در رابطه با حق کار خارجی ها در ترکیه، کلیه اتباع خارجی متقاضی اشتغال در ترکیه موطف به اخذ مجوز کار می باشند.
الف: تقاضا از داخل ترکیه : اتباع خارجی که دارای دفترچه/کارت اقامت از اداره امنیت ترکیه هستند و حداقل ۶ ماه از اتمام بازه زمانی آن مانده است می توانند نسبت به اخذ ویزا و اجازه کار اقدام کنند.( دانشجویان و سایر افرادی که دفترچه و مجوز اقامت تحصیلی دارند نمی توانند برای گرفتن ویزای کار اقدام کنند.

ب: تقاضا از خارج ترکیه : افرادی که تا به حال دفترچه اقامت کوتاه مدت از اداره امنیت ترکیه دریافت نکرده اند، و هم اکنون در خارج از ترکیه سکونت دارند، بایستی به سفارت یا سرکنسولگری های ترکیه در تهران، تبریز و یا ارومیه مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم تقاضا جهت صدور ویزای کار اقدام کنند. بعد از ثبت نام اولیه از سوی سرکنسولگری شماره ای ۱۶ رقمی تحت عنوان کد دعوت کننده که شناسه ای دال بر کارفرما (تبعه ترک) می باشد به متقاضی ویزا ارائه می شود. متقاضی بایستی این شماره را به اطلاع کارفرما خود در ترکیه برساند تا وی بتواند جهت اخذ مجوز کار به وکالت از متقاضی اقدام کند.
ج: قبل از اقدام جهت اخذ ویزا و مجوز کار و در وهله اول بایستی مدارک زیر از سوی متقاضی تامین گردد:
۱٫ دفترچه/کارت اقامت موقت متقاضی کار با حداقل ۶ ماه اعتبار(در حالت تقاضا از داخل ترکیه) و یا کد دعوت کننده که ۱۶ رقمی بوده و از طرف سفارت ترکیه صادر شده است( در حالت تقاضا از خارج ترکیه)
۲٫ فتوکپی پاسپورت متقاضی کار
۳٫ یک قطعه عکس جدید متقاضی در ابعاد ۴*۶
۴٫ کد ملی جمهوری ترکیه که از سوی اداره امنیت ترکیه و مخصوص تبعه خارجی(متقاضی) در حین دریافت اقامت کوتاه مدت ارائه شده و در دفترچه/کارت اقامت فرد ثبت شده است(در حالت تقاضا از داخل ترکیه) در صورتی که دارای دفترچه/ کارت اقامت کوتاه مدت غیرتحصیلی هستید و از کد ملی خود بی اطلاعید از طریق لینک زیر قابل دسترسی خواهد بود:
https://tckimlik.nvi.gov.tr/…/DogumYiliveIkametTezkereNoSor…
۵٫ برگه درخواست (با توجه به نوع شغل و کارفرما از لینک زیر قابل دانلود می باشد):
http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/yabancilar.portal…
۶٫ مدارک دال بر صحت مجوز فعالیت شرکت ترک(کارفرما)، سوابق مالیاتی و دیگر مدارک لازم.
۷٫ کد رمز دولتی که به اسم کارفرما و مخصوص فرد متقاضی صادر شده است. از مراکز پستی ترکیه (PTT ) قابل تهیه می باشد.
۸٫ نشانی ایمیل که به اسم کارفرما ایجاد شده باشد.
۹٫ اگر فردی غیر از کارفرما و یا خود متقاضی پیگیر مراحل اخذ مجوز خواهد بود، در اینصورت بایستی فرد نماینده دارای وکالت نامه رسمی از سوی کارفرما یا متقاضی باشد.
تمامی مدارک فوق قبل شروع ثبت نام و تقاضا آنلاین بایستی اسکن شده و با فرمت (PDF ) در دسترس باشند.
برای مشاهده جرئیات از لینک زیر دیدن کنید:
http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/yabancilar.portal
لینک تقاضا به صورت آنلاین:
https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir?kurumId=yabanciizin
در ضمن جهت دریافت اجازه کار رسمی با حمایت کارفرما نیروی خازجی بایستی دارای برگه تومر زبان ترکی استانبولی باشد. این میزان جهت تحصیل در ترکیه سطح بالاتر بوده و با C1 مشخص می گردد.

44 پاسخ
  1. kavyan
    kavyan میگه:

    سلام من ۱۵ سال سن دارم و میخواهم برای ادامه تحصیل به ترکیه برم من سال دوم دبیرستان هستم آیا برای رفتن شرایط سنی داره .چقدر هزینه داره . اگر میشه زود جوابمو بدین .با تشکر

    پاسخ
  2. ميثم
    ميثم میگه:

    سلام. من ٢٨ سال سن دارم و تخصصم در زمینه ى گرافیک و انیمیشن هستش. میخام ویزاى کار ترکیه بگیرم و اونجا مشغول کار شم. ولى در اونجا کسى رو ندارم که بهم دعوت به کار بده. میشه راهنماییم کنید که چه باید بکنم؟

    پاسخ
  3. علي
    علي میگه:

    آیا امکان کار برای شخصی که سابقه چندین ساله در امور تگنیسین دارویی داره وجود امکان کار در ترکیه هست یا خیر.
    لطفا راهنمائی بفرمائید.ممنون

    پاسخ
  4. حسین
    حسین میگه:

    سلام
    آیا قبل از اقدام از کنسولگری شمارع ۱۶ رقمی کد دعوت کننده رو از دعوت کننده باید دریافت کنیم و ارایه دهیم و یا کنسولگری یا سفارت با چه مدارکی اون کد ۱۶ رقمی رو در می آره؟؟

    پاسخ
  5. اشکان
    اشکان میگه:

    سلام عزیزان من ۲۰سال سن دارم و در زمینه نصب و راه اندازی آسانسور مهارت دارم .آیا برای کار در ترکیه لازم ب سابقه کار هست؟؟

    پاسخ
  6. فرزانه
    فرزانه میگه:

    سلام، ببخشید میخواستم بدونم ویزای تومد محدودیت سنی داره؟ شنیدم که بالای ۳۵ رو ویزای تومر نمیدن ایا این واقعیت داره؟

    پاسخ
  7. البرز
    البرز میگه:

    سلام
    من برای گرفتن ویزای دانشجویی توی سایت visa.gov.tr اقدام میکنم،همه مراحل رو انجام میدم ولی اخرش که save the documents and check the application رو میزنم روی حالت please wait باقی میمونه،مشکل چیه؟

    پاسخ
  8. آریو
    آریو میگه:

    سلام من ۸ سال در زمینه کار با mdf و کابینت سازی مشغولم الان وضعیت کار این رشته در ترکیه برای ایرانیها چطوره ؟

    پاسخ
  9. الدار
    الدار میگه:

    سلام من رشته ی مدیریت جهانگردی تمام کردم سابقه ی کار ندارم میتونم ویزای کار دریافت کنم ؟ درضمن سایتی که گذاشتید ثبت نام آنلاین ویزا کار نمیکند !!

    پاسخ
  10. morteza
    morteza میگه:

    سلام
    میخوام برم دوره نرم افزار sap حسابداری که ۶ ماه زمان میبره . و فوق لیسانس حسابداری دارم و ۲۸ سالمه . زبان انگلیسی و ترکی هم کامل بلدم ولی مدرک ندارم.
    برم عایا ؟ میتونم بعدش کار پیدا کنم و با حقوق کافی ؟
    تشکرلر

    پاسخ
  11. فرید
    فرید میگه:

    سلام من در ترکیه در حال کار به صورت غیر قانونی هستم ولی ویزای توریستی دارم و منقضی نشده ایا کارفرمام میتونه درخواست برای ویزای کار من بده ؟ پروسش عملی هست؟

    پاسخ
  12. حامد
    حامد میگه:

    سلام ببخشید من تجارت داخلی خرما انجام میدهم کارم اینه میخام ویزا تجاری برای ترکیه بگیرم که بتونم محصولم رو به ترکیه صادر کنم چیکار باید انجام بدهم ممنون اگه جوابمو بدین تشکر

    پاسخ
  13. hadi
    hadi میگه:

    دوست عزیز سلام من اقامت یکساله دارم و مشغول کار در ترکیه ،کد ١۶ رقمی رو چطور باید بگیرم ایا حتما باید برگردم ایران یا همینجا میتونم بگیرم اگر کمکم کنین ممنون میشم

    پاسخ
  14. آرزو عبدی
    آرزو عبدی میگه:

    با عرض سلام. من ۲۹ ساله هستم و دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه علامه طباطبایی می باشم. سابقه کاری ندارم.دوره زبان انگلیسی را تا حد پیشرفته گذرانده ام اما فعلا مدرک آیلتس یا تافل ندارم. ترکی هم در حد خواندن و نوشتن بلدم اما مکاله ام در حد متوسط است. آیا برای اخذ ویزای کار در ترکیه حتما باید مدرک تومر داشت؟ آیا من شانسی برای اخذ ویزای کاری دارم با توجه به اینکه سابقه کاری ندارم. هزینه اخذ ویزای کاری چقدر هست؟ بعد از اخذ ویزای کاری، آیا یافتن شغل رو هم تضمین میکنند؟

    پاسخ
  15. سمانه صدهزاری
    سمانه صدهزاری میگه:

    سلام.من با یه شرکت جهت کار تو وان صحبت کردم و رزومه فرستادم.اگر تایید بشه چجوری میتونم ویزای کاری بگیرم از ایران برایراون کار؟و اینکه قراردارشون ۹۰ ماهه است.

    پاسخ
  16. رضااحمدی
    رضااحمدی میگه:

    سلام ،من۳۳ سال سن دارم ،۲۰ سال سابقه کار درضمنه دکوراسیون داخلی طراحی،دوخت اجرای انواع مدلهای پرده ایرانی و خارجی ،،نصب موکت و تعمیر انواع پرده های عمودی افقی کرکره و…..میخواستم واسه کار بر ترکیه یا هرکشور دیگه ای لطف بفرمائیدراهنمایی کنید ازکجابایدشروع کنم ،،،تشکر،،،

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله را پاسخ دهید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.