با توجه به تغییر نهاد مربوط به انجام امور اداری صدور مجوز اقامت در ترکیه برای تبعه خارجی که قبلا توسط اداره امنیت شهر های مختلف صورت می گرفت، در رابطه با تغییر شرایط اپلای سوالات متعددی توسط دوستان مطرح شده است. لازم به توضیح است که هم اکنون هم اخذ اجازه اقامت برای اولین بار و هم تمدید مجوز های اقامت قبلی توسط اداره مهاجرت ترکیه و دفاتر این سازمان در شهر های مختلف ترکیه صورت می گیرد. برای دریافت و یا تمدید کلیه اقامت ها طی سه مرحله الزام می باشد:
۱٫ اپلای اینترنتی و تکمیل فرم مربوطه و دریافت زمان مراجعه حضوری
۲٫ تهیه مدارک مورد نیاز و بارگذاری در وبسایت
۳٫ مراجعه به دفتر تعیین شده توسط خود متقاضی و ارائه اصل مدارک .. دریافت فیش موقت اقامت

شرایط دریافت مجوز اقامت توریستی
اقامت توریستی یکی از انواع مجوزهای کوتاه مدت می باشد براساس وبسایت رسمی سازمان مهاجرت ترکیه برای اخذ این نوع اقامت و تمدید آن مدارک و شرایط زیر مورد درخواست میباشد:
اخذ مجوز اقامت توریستی ( برای اولین بار)
۱٫ تکمیل اینترنتی فرم درخواست و اسکن و بارگذاری مدارک زیر … پرینت فرم تکمیل شده
از لینک زیر
https://e-ikamet.goc.gov.tr/
۲٫ اصل و فتوکپی پاسپورت
۳٫ چهار عدد عکس رسمی ۶ در ۴
۴٫ برگه حساب بانکی که بیانگر موجودی متقاضی به ازای هر ماه اقامت ۱۰۰۰ لیره بوده باشد / و یا به ازای هر ماه اقامت برگه چنج پول از واحد های دیگر به لیره ( از بانک)
۵٫ برگه مبنی بر بیان محل اقامت متقاضی ( هتل، منزل و …)
۶٫ در مورد افراد زیر ۱۸ سال موافقت نامه رسمی والدین/ سرپرست ان وی در ترکیه
۷٫ بیمه نامه به نام متقاضی صادره از طرف یکی از بیمه های دولتی یا خصوصی ترکیه ( بیمه سلامت عمومی)

*****************************************************
۱٫۶٫ Turizm amaçlı kalacaklar
۱٫۶٫۱٫ İlk başvuru
İkamet İzni Başvuru Formu
Pasaport veya yerine geçen belgenin aslı ve fotokopisi
Dört (4) adet fotoğraf
Kalacağı sürede yeterli ve düzenli maddi imkâna sahip olduğuna dair beyan (Başvuru Formunda beyan edilir. İdare destekleyici belge isteyebilir.)

İdarenin talebi halinde seyahat planı ve konaklama yerine ilişkin bilgi veya belge
Şahsın on sekiz yaşından küçük olması durumunda; yurt dışında bulunan annesi/babası veya yasal temsilcisinin vereceği muvafakatname ile muvafakatnamede belirtilmek kaydıyla Türkiye’deki gerçek ya da tüzel kişiler tarafından verilecek taahhütname
Geçerli sağlık sigortası (aşağıdakilerden biri yeterli sayılır):
o İkili sosyal güvenlik sözleşmeleri kapsamında Türkiye’de sağlık hizmetlerinden faydalanabileceğine dair belge
o Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış provizyon belgesi
o Sosyal Güvenlik Kurumuna genel sağlık sigortalısı olmak için yapılan başvuruya dair belge
o Özel sağlık sigortası

 مطابق قوانین جدید اداره مهاجرت ترکیه برای تبعه ایرانی به همراه ۱۵۵ کشور دیگر که از جدول موجود در لینک زیر قابل مشاهد هست هزینه اقامت یک ساله به شرح زیر خواهدبود: هزینه صدور کارت اقامت ۵۵ لیره + هزینه اقامت به ازای ماه اول ۲۵ دلار امریکا (تقریبا ۷۵ لیره) و مابقی ماه های بعدی به ازای هر ماه ۵ دلار امریکا (۱۵ لیره) … کلا روی هم رفته هزینه اقامت یکساله مبلغی در حدود ۲۹۵ لیر ترک می باشد.

سایر مطالب مرتبط

22 پاسخ
  1. حسین
    حسین says:

    با سلام و خسته نباشید
    واسه اقامت تو سایت صفحه ای که باز میکنه واسه انتخاب زمان و محل مصاحبه روی کلیه روزها تا پایان سال خط کشیده یعنی اینکه این روزها پر شدن ؟چگونه می توان وقت مصاحبه و کنسول گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسی

    پاسخ دادن
  2. مریم
    مریم says:

    با سلام وتشکر از اطلاعات خوب ومفیدی که در سایت قرار دادهاید،من درحال حاضر اقامت موقت یک ساله با اجاره منزل دارم تا چند سال می توان این نوع اقامت را تمدید کرد؟

    پاسخ دادن
  3. حسین
    حسین says:

    سلام و خسته نباشید
    دانشجو مهندسی شیمی هستم میخواستم بدونم بازار کار واسه رشته مهندسی شیمی در ترکیه هست ؟ پایه حقوقش چقدره؟

    پاسخ دادن
  4. حسین
    حسین says:

    سلام
    با پاسپورت دانشجویی هم میشه به ترکیه سفر کرد چون در ایران کارت اقامتمون رو به پاس دانشجویی عوض کردن پاسپورت تحصیلی افغانستان

    پاسخ دادن
  5. sima66
    sima66 says:

    سلام وقت بخیر میخواستم بدونم ایا برای مهندس برق قدرت بازار کار خوبی وجود داره تو ترکیه که حقوق خوبی داشته باشه؟ با تشکر

    پاسخ دادن
  6. هاله
    هاله says:

    با سلام ببخشید یه سوال داشتم از سایت اداره مهاجرت که برای مصاحبه میخایم وقت بگیریم باید قبلش بریم ترکیه و بیمه و مساله مسکن رو قبلش حل کنیم و بعد از اون فرم رو پر کنیم درسته؟؟ و تا زمانی که وقت مصاحبه بهمون داده بشه با همون فرم میتونیم تو ترکیه اقامت کنیم حتی اگه این مدت سال باشه درسته؟

    پاسخ دادن

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله را پاسخ دهید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.